=Blátivá

=Blátivá

Anotace: když prší...tak to bývá i bláto...

 

~Šlápoty~

~~~*~~~

 Přišel déšť

 co všechno smyl

 a každou cestu

 zamočil,

 krůpěje ve vlasech

 mám

 jen některým se

 vyhýbám.

 

Cesty,

 ty jsou blátivé

 to bláto?

 Ne,to není léčivé,

 jen se mi lepí

 na boty

 a já dělám všude

 blátivé šlápoty.

 

Nikomu to ale nevadí

 z chodníku?

 Déšť je uklidí

 a doma?

 Doma v botách nechodím

 a šlápoty?

 Šlápoty žádné

 nevidím.

 

 A déšť

 ten zase si prší

 ve vlasech

 nám ty krůpěje sluší…

 ale moknou uši

 

~*~~~*~~~*~~~*~

~*~~~*~

Autor Květka Š., 26.02.2013
Přečteno 290x
Tipy 8
Poslední tipující: Doradan, Psavec, Jarka, .K.r.i.s.t.y., Miriska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

optimistická :-)

moc hezky napsaná báseň

26.02.2013 12:11:54 | Miriska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí