Prázdnota

Prázdnota

Anotace: bez anotace

Řinčení budíku mne opět zvedá z pod deky,
a bohužel připomíná mi časy dávné,
kdy jsem se ještě budil sám a s nadšením.
Je tomu dlouho, již celé věky,
a to jsem netušil, že se takhle promněním,
v člověka který nad vším jen mávne.

 

'Našel jsem se, či ztratil jsem sebe sám?'
Ptám se před zrcadlem každé ráno
a můj obraz jen mlčí v tichosti.
Odpovědi mi není dopřáno,
ač dávno znám ji, a vím, že jak přežívám,
žiji jen ze setrvačnosti.

Autor Trystan ap Tallwch, 26.02.2013
Přečteno 454x
Tipy 9
Poslední tipující: Loveless, Herbit, Selena-J, Miriska, whiolet, Rezkaaa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

často se po ránu ptám...žiji jen ze setrvačnosti?
geniální dílo...:)

06.04.2013 23:26:53 | Loveless

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí