Přístav

Přístav

Anotace: Trocha romantiky na lodi :)

Je devět hodin večerních

A západ slunce v přístavu

Vzáleně jen moře šumí

A ví, jak moc je krásné.

 

Vidím dívku, která mává za lodí

Kde plaví se jen hrstka lidí

A já s nimi pluji bílým snem

Tím snem, co je i není.

 

Zadívám se do moře

Kde se poslední paprsky zrcadlí

A vítr češe mi prameny vlasů

A po hladině tančí.

 

Já v noci s tím větrem poletím

Alespoň jen v představách

Teď sedím ve své malé kajutě -

- Zpět už se nevrátím.

 

Loď houká a je půl desáté

Přístav Tvůj mám za zády

Jen tam pořád to slunce zapadá

A moře ví, ví, že je krásné ...

Autor Zasněný básník, 26.02.2013
Přečteno 266x
Tipy 3
Poslední tipující: Joe Vai, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí