Štěstí ostatních

Štěstí ostatních

Anotace: Závist je hnusná věc, však je v každém z nás...

Je mi zle hledám pomoc,

duše má cítí jen bezmoc,

necítím nic víc než trápení,

radost se v žal mžikem promění.

 

V srdci mém je pusto prázdno,

lidí pár je v mém okolí šťastno,

starosti ostatních beru si na sebe,

už nemám nikoho už ani tebe.

 

Koukat a tiše závidět,

jen to mi zbývá,

tebe šťastnou uvidět,

už to tak bývá.

Autor majdik 2, 26.02.2013
Přečteno 287x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sup, nemáš co jíst??

27.02.2013 00:40:21 | Lagedama

Asi to nevyznělo tk jak mělo

27.02.2013 09:33:53 | majdik 2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí