Byl jsem

Byl jsem

Anotace: ***

Pokřtěn a zneužit ve stejný okamžik,
brána vědění je otevřena, nelze uzavřít.
Všechny špatné skutky utvořili jediný šik,
jsou stejně absurdní jako život, jako žít.

Všechny komploty, všechny pochyby
mne opouští, mizí v nekonečnosti božího plánu.
Krystaly potu a trapně obscénní pohyby,
projevy, které se odehrávají mezi členy klanu.

Sociální útvary určují uspořádání,
veškeré vztahy mají společný cíl.
Dej, dej, dej… do absolutního rozdání
Kdo jsem? Kdo jsem byl?
Kdo jsem? Kdo jsem byl?
Kdo jsem? Kdo jsem byl?
Byl jsem?
Autor Edmond Kadad, 02.03.2013
Přečteno 423x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Pokřtěn a zneužit ve stejný okamžik" to je fajn, ale ta koncovka..

02.03.2013 20:03:00 | Lagedama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí