Rachot na náměstí Albert Square

Rachot na náměstí Albert Square

Anotace: Rachot na náměstí Albert Square

Rachot na náměstí Albert Square
je 59 zemí v téhle jediné zemi
je otravný ale skoroupřímný intelektuál gay
a je spirálující v kruhu chodící průvodce vševěd
Omračuje že jedna a jedna je jedenáct.

Rachot na náměstí Albert Square
je nábytek z Ikey který nikdy neexistoval
Neschopný parazit-socka má hanbaté (porno) obrázky (nehybné)
a brýlatec čistí zuby do jazzového klavíru.

Rachot na náměstí Albert Square
jsou *******y na obrubníku, noviny pod zadkem
jsou nedělní obědy rumunský otec (ponuré pokoje syrijský byznys)
a je zbytečný hněv na dvě spálené litevské ruce.

Rachot na náměstí Albert Square
je slabost čtyřikrát do měsíce a
suchá houska osmkrát za noc.
A rachot na náměstí Albert Square
je třikrát tisíc holubů.

Rachot na náměstí Albert Square
Občan státu a syn, člen rodiny
Tvář syna usměvavá ve vlídném svitu slunce
Přitisknutý, přitisknutý
Intimní, intimní

Rachot na náměstí Albert Square
je papírový kornoutek na vodu.
Autor nightoul, 03.03.2013
Přečteno 277x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí