Biely ostrov

Biely ostrov

Anotace: Kvitoya

Na ostrove Kvitoya
s Proximou mám rande
z lyžiarskeho výstroja
v neposlednom rade

lyže logom opatrím
so srdcom a šípom
známym z vás podaktorým
lyžiarom s dôvtipom

očakávam hviezdu, mráz
tmy polárnej noci
extrém žijem na doraz
dych na sveta konci

primŕza mi na pery
obrastá ma závej
na snehovom páperí
primrznem.. k Tej pravej
Autor Petbab, 04.03.2013
Přečteno 284x
Tipy 3
Poslední tipující: Jiná, poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí