Ostrov Victoria

Ostrov Victoria

Anotace: v Arktidě

K ostrovu Victoria pojďme
na východ, blíže je k slunci
Ledový oceán potmě
lze projít na lyžích kluzcí

potácet budem se, kácet
v nárazovém větru náhle
není kam zpátky se vracet
kupředu vrávorat takhle

musíme, vítězství naše
společně užít si troufnem
nakonec jak ve snu plaše
v ledovém loži neskrovném

splynem pod závějí sněhu
v doteků časové lupě
děj zpomalen pro dvou něhu
pohřben byl v ledu.. vše v kupě
Autor Petbab, 05.03.2013
Přečteno 321x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V té ledové Arktidě ukryté mnohé taje ..stejně jak někdy skrývají Tvé básně a to mě právě baví ;-)

06.03.2013 09:09:22 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí