Ostrov Eva

Ostrov Eva

Anotace: v souostroví France Josefa

Soprovozhdaet menja v deň
neoslabyvaja
moja sobstvennaja teň
vpolne kak zhivaja

prosto ochutilsja ja
u ostrova Eva
v kachestve Adama, vsja
byla koroleva

snezhnaja ne doma, vdrug
pojavilas odna
Eva, vsled porochnyj krug
sovsem ne kholodna

zazhgla, smotrja nadeť lish
sijanie poľarnoje
obnazhennaja.. -poslysh
ada zlo koshmarnoje

nenajďosh, -zdes jablonej
net, dobavim vmeste
odezhda jejo ognej
nravitsja.. k neveste
Autor Petbab, 07.03.2013
Přečteno 407x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí