=Sfoukni svíčky

=Sfoukni svíčky

Anotace: už se rozednívá...

 

~~~~~~~~~~~~~

~Svítá ☺~

~~~~~~~~

Svítá,

noc končí

tak sfoukni svíčky

stejně vosk pláčí…

ten po nich stékal

cestu si hledal

po svícnu z porcelánu

od půlnoci až k ránu.

Pak ze svícnu

slzy svíčky

na empírový stolek

stečou.

Proč asi svíčky pláčou?

Pro ten její smutek

pro ten její žal

proto slzy její

 i slzy svíček

ten žal a smutek

pod voskem pohřbily.

A chvíli po svítání

už sama není

žalu i smutku dala vale

a tak to bude stále.

~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 15.03.2013
Přečteno 375x
Tipy 6
Poslední tipující: Doradan, Miriska, LadyElis, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně smutné...

16.03.2013 00:06:36 | Miriska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí