Slaměný panďulák

Slaměný panďulák

Anotace: ...

Houpal se
jak na oprátce
stříleli do něj
pohodili ho
hráli
jak na trumpetu
pohřební pochod
choboty času jak se natahují chapadla...

Houpal se
sem a tam
jak ona v boky
nemilosrdné nožíky
dětí
budeme si hrát na chirurga....

Krev neteče
jen ta blond sláma
chodí ruku v ruce se smrtí
kolem mě?
a nebo
snad
plave na vodě?

Koupe se u splavu
ta hloubka!
Až se tají dech
hodili ho tam
zmítán proudy...

Vyplave někdy?
Autor Uldor, 17.01.2007
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí