=Tam na břehu

=Tam na břehu

Anotace: a u moře,někdy a někde..

*****
V mořské pěně. 
 ************
Na břehu 

tam v mořské pěně 
řekl muž své mladé ženě,
miluji tě celou duší 
a moc ti to dneska sluší.
Vlasy máš jak mořská panna
rozpuštěné,přes ramena,
já z orchidejí udělám ti
trůn i korunu
a už nejsi mořská panna.
Jsi královnou.Na trůnu.

Já se ti má královno
hluboce ukloním
a všechna tvoje přání
rád ti vyplním.
Já si přeji žít jen s tebou
s tvojí láskou
a taky s tvojí něhou,
tak po celý život můj
v dobrém i zlém
při mně stůj.

Pak se pěna rozplynula
vlna ten břeh poklidila.
A teď mořskou hladinu
zdobí orchideje.
Ty z trůnu.
A oba pak ruku v ruce
spolu šli.
Vstříc velké lásce.
,,,,♥,,,

Autor Květka Š., 17.03.2013
Přečteno 377x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, střelkyně1, Joe Vai
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

napěnění...

19.03.2013 12:32:09 | enigman

krásná Květko.. :))

17.03.2013 22:15:37 | Joe Vai

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí