Vzkaz

Vzkaz

Anotace: Ačkoli mohlo by zdát se, že je dost neslušné ptát se, na můj vnitřní pocit- tak...

Ačkoli mohlo by zdát se,
že je dost neslušné ptát se,
na můj vnitřní pocit-
tak neměj z toho strach.

Sic obrátí se v prach,
co je mezi námi,
a zbude jenom pach,
po vůni seznámení,

Pak výsledkem je krach,
a cesty zpátky není,
tak neměj ze mně strach,
vždyť biju na poplach.
Autor Saon, 19.03.2013
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí