MISTR KAT

MISTR KAT

Anotace: ...

Padnout, zavřít oči a spát…
Zapadat sněhem a zemřít,
nemám proč vám lhát…
Sníh není peřina, nebude vás hřát.

Sníh není peřina,
ale nelítostný vrah.
Když položíš se mu jak milé do klína,
stane se z něj mistr kat.

Bez sekery sice kat,
však krutý, bez soucitu…
Není z lidských řad.

Není z našich řad,
Však má pomocníky…
Jsou jimi bída, nemoci a hlad.
Autor andel.smrti, 19.03.2013
Přečteno 395x
Tipy 1
Poslední tipující: Inna M.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí