Už nikdy...

Už nikdy...

Anotace: ...

Už nikdy ...
nebudu malá holka
...co věřila, že všichni
budou žít šťastně a v míru...

Už nikdy ...
nebudu malá holka
... co v krizích se bála
že brzy ztratí k žití sílu ...

Už nikdy ...
...nebudu brečet do polštáře
pro lidi, co za nic nestojí ...

Už nikdy...
...nebudu úplně nezraněná,
některý rány se prostě nehojí ...

Už nikdy ...
...nebudu chlastat až do padnutí ...

Už nikdy ...
...nebudu chtít lítat bez perutí ...

Už nikdy ...
...nebudu nudně šedá ...

Už nikdy ...
...nebudu ta co jen hledá ...

Už nikdy ...
...jedna z mnoha ...

Už nikdy ...
... kýčů výloha ...

Už nikdy ...
... slepá ...


Už nikdy ...
... blbá ...

Už nikdy ...

Autor Melfëa, 19.03.2013
Přečteno 339x
Tipy 12
Poslední tipující: MarťaB, Morgenstern, V.N.Losinský, Akrij8, Lioness, poeta, Miriska, Bunney, Bakchus
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Už nikdy...
...nebudu úplně nezraněná,
některý rány se prostě nehojí ...

Nevím proč. Prostě mi buší v hlavě a vyrývá se do šedý kůry mozkový.

08.04.2013 21:07:37 | MarťaB

SUPERTIP za uvědomění si něčeho co Tě asi přimělo napsat tuhle báseň..a protože je moc pěkná a povedená

19.03.2013 23:11:38 | Lioness

Někdy přijde čas,že v tom budeš lítat zas!

19.03.2013 20:43:33 | Bakchus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí