Řeka nikde nekončí.

Řeka nikde nekončí.

Anotace: Pokus o .. něco.

Všechno se zdá být tak krásné,

tvé oči jsou tak hluboké,

hned od začátku to bylo jasné,

vše to bude jednou marné.

 

Nejsi lepší než oni,

jsi jen další ze sta,

hrál jsi dobře svou roli,

stal ses poslem zla.

 

Inspiraci v tobě mám,

ale řekla nikde nekončí,

jednou zůstaneš úplně sám,

nikdo se s tebou neloučí.

 

Je chladný deštivý den,

mraky padají k zemi,

zdál se mi tenhle sen

o nekonečném nebi.

 

Bez duše se procházíš,

nevíš, kam míříš,

pomalu ti to dochází,

zlo kolem sebe šíříš.

 

Toto poslání ti bylo dáno

v dávných dobách ledových,

já přeji ti jen sladké ráno,

ve svých očích jedových.

Autor Elizabeth Gray, 20.03.2013
Přečteno 305x
Tipy 1
Poslední tipující: Morgenstern
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pokusy jsou žádoucí věc...

20.03.2013 22:40:50 | Robin Marnolli

Děkuji.

21.03.2013 08:04:39 | Elizabeth Gray

Pěkná, z vlastní zkušenosti? :)

20.03.2013 21:42:33 | Morgenstern

Ano, z vlastní zkušenosti :)

21.03.2013 08:04:28 | Elizabeth Gray

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí