=Sněženky

=Sněženky

Anotace: ty jsou šikulky

Jarní ♥
ˇˇˇˇˇˇˇˇ
Slunci se moc nedaří
vykouknout přes mraky
ne,dnes ještě nelze
čekat na jarní zázraky,
to jenom bílé sněženky
proráží mokrý sníh
doma se ale hřejeme
dál v teplých papučích.
Pomalu však teploty
čím dál výš si míří
dnes už máme deset
a včera byly čtyři,
to pak sněhy rychle tají
strach ze záplav nepoznají
to jen člověk řeku hlídá
„uhlídá či neuhlídá“?
Někdy se to ale nedá…
Sněženky se nevzdají
za chvíli už slunce vítají
naštěstí i tání probíhá hladce
mohly by začít i práce
na zahrádce…
---

Autor Květka Š., 20.03.2013
Přečteno 255x
Tipy 6
Poslední tipující: Doradan, Jiná, Miriska, Joe Vai
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně pravdivá.. :)))

20.03.2013 22:48:03 | Joe Vai

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí