Jen křídla vzdálených světu/II/

Jen křídla vzdálených světu/II/

Anotace: jen křídla....

Pozdě si lhát
nevěřit tomu
jen krása stromu
vteřina umí se smát
věří v naději...ta přání
jen se brání
řekni vše,samotáři křičí
žije se ve lži,bez řečí
propadnou se v prázdnotě...
...a hřích...když v tichu
životy rozdávají
jen tak se vysmívají
do chladu zalepí si záplatu
Jen křídla vzdálených Světu.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 24.03.2013
Přečteno 300x
Tipy 3
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí