My dva

My dva

Anotace: známe se...

MY DVA!

Tisickráte do noci
budí mne takový pocit
a pak skláním se nad tebou
náladou sotva hanebnou.

Stokráte za dne
mě napadne,
že mého nutkání
mě zbaví setkání.

Jak jsme si podobní,
jak věčný je pouto naše.
Rádo, nerado nás má okolí
a ctí medaile z kvaše.

Neboj, taky jsem hajzl…
Autor Dominik Plesr, 25.03.2013
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí