Jen křídla III

Jen křídla III

Anotace: jen křídla

Do ticha krajina beze slova
hledá je umlčená
poslouchá srdce
když prázdné ruce
Zazdí jen Ozvěna...
kam se schová?
čeká svá nová svítání
když je v nich hledání
bez křídel...zapadání
vteřina uvadá
že v té krase
jak ve zhmotnělém čase
ta krása má ženské jméno
do peří bloudí
je zápsano v diáři myšlenek a sněni
bloudi a světlo mění
jen hloupou větu
Jen Křídla vzdálených světu...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 26.03.2013
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí