Konec jedné lásky

Konec jedné lásky

Anotace: ...

Konec jedné lásky


Zbyl mi jen stoh dopisů,

které jsi mi tak rád psal

nic neznamenajících papírů,

v nichž mi svou lásku vyznával

 

Jenže rudá růže již uvadla

a tys smyl mou růž ze své tváře,

pak kapka slzy dopadla

do mého polštáře

 

A ač dny se vlečou,

já musím jít dál

slzy mi stále tečou

a ty cítíš se jako král

 

Tak prosím svého Pána,

nechť zkrátí moji cestu

ať jasnější jsou rána

a tvá cesta nese vůni trestu

...

Autor Nikdo_, 28.03.2013
Přečteno 332x
Tipy 1
Poslední tipující: Jozef Bojanovský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí