Nevěra

Nevěra

Anotace: ......

Život není orchidej
A já nejsem Casanova
Dávno již vím, že vyplatí se
Začít znova…
Beránčí tvář
A dívčí něha
To není všechno
A třikrát běda !
Jistota domova,
Teplá postel a večeře
Kdo, co tu vypráví
O nevěře !?
Bolest a žal
Ruku v ruce
S ponurou náladou
Příjdou zas lepší dny
A je mi záhadou,
Zda odpustíš mi ??
Autor v.hercik, 28.03.2013
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí