a trakcím...

a trakcím...

Anotace: o co přijde člověk na houpačce to si může vynahradit na kolotoči...

nemíním se nijak holedbat
ale mohu nesměle prohlásit
že jsem po většině stránek
přiměřeně vyšinutý
procestoval jsem pár zemí
nemluvím několika řečmi
dělám tak trochu do fantazie
shrnul jsem do hlíny
své poznámky
o vývoji madrigalu
před naším letopočtem
stál jsem u lože
mnoha milujících
a tak trochu navíc
ovlivnil pár životů
nevyřčeným slovem…

přesto doznávám
že nemám mnoho
co do činění se ženami…

jakmile totiž nějakou potkám
a naše těla k sobě maně přilnou
zrudnu jako pivoňka a potím se…

u pubertálního věku
je tento stav zcela na místě
je to totiž způsob
kterým mládence
matka příroda drží na uzdě…

ovšem já těmi příznaky trpím stále…

přitom v ponožkách měřím
168 centimetrů
a moje ramena
přestože od krku
poněkud uvadají
jsou ve vyváženém poměru
to vyvolává zdání
že mne ženy nezajímají
ovšem ve skutečnosti
jsem jimi posedlý…

ach jak toužím po rituálech dotýkání…

odsunula zástěnu zpovědnice
umožním vám pokání
jedním trhnutím z ní sklouzl šat
konejte
máte mé požehnání…
Autor enigman, 30.03.2013
Přečteno 356x
Tipy 7
Poslední tipující: střelkyně1, poetka, Joe Vai, Bakchus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí