V díkuvzdání

V díkuvzdání

Anotace: trochu k těmto svátkům,krásné velikonoce všem.....

Ticho nám šeptá
když cestou vchází
tak cizí...BEZEJMENNÝ
tak i cizí hříchy
V DÍKUVZDÁNÍ
ležící naděje se zeptá?když v nitru svém
ozvěny tiché
s vlastním obrazem
z boku čouhá šíp
naděje plaché
vyhledání
V DÍKUVZDÁNÍ.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 31.03.2013
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí