Jednou...

Jednou...

Anotace: Pár veršů co před spaním mi hlavou blesklo... (za interpunkci se omlouvám).

Jednou k tobě přijdu s kyticí růží,
se srdcem které jen po jedné touží,
s myšlenkou na naše společné chvíle,
jež povedou nás oba k neskonalé síle.


S vášní a citem na rty tě políbím,
pohlédnu na tebe pohledem upřímným,
a tiše budu doufat, že do mé duše vkročíš,
když zadíváš se do mých, jak já do tvých očí.
Autor hidden, 03.04.2013
Přečteno 380x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí