Jako stín

Jako stín

Anotace: ...měl Tě v posteli a vryl se pod kůži...

Umřela jsem Tvojí vinnou snad tisíckrát
a stejně tolikrát vstala jako Fénix s popela,
lži, hádky to všechno mělo pevný řád,
jako ostrý břit vrývalo se do těla...

Pláč do ruda barvil mi oči
a starosti do tváře ryly mi vrásky...
Vím, že každé utrpení jednou končí,
sama se sebou uzavírala jsem sázky...

Pak rozhodl osud, co voní po růži,
pleť měl bílou a vlasy zrzavé...
Měl Tě v posteli a vryl se pod kůži,
přes ženu, jež rty má krvavé...

Pod jejím vlivem procházíš nocí,
míjíš mě, nepoznáš jsi jako stín...
Na věky propadl´s ďábelské moci!
Co víc říct? Jsi upíra syn...
Autor Izza, 06.04.2013
Přečteno 327x
Tipy 1
Poslední tipující: Pelican
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí