=Z jetele

=Z jetele

Anotace: tam roste štěstí...

 

 ~Čtyřlístek~

~~~~~~~~~~~~~~~   

Do jetele jetelíčku

chodím hledat čtyřlístky

ty mně štěstí snad přinesou

třeba jenom maličký.

Vždyť každý kousek štěstí

ten za něco stojí

kdo to štěstí nenajde si

 ten se smutku bojí.

 

Tak jeden vzácný

čtyřlístek

co z jetele se směje

večer ho dám pod polštář

ráno nevím kde je.

Já jsem tady,volá štěstí

ty mě holka nevidíš?

Ozývá se moje láska

kdy mě políbíš?

 

Čtyřlístek,štěstí a láska

 to k sobě vždycky patřilo,

hlavně aby se čtyřlístků

v jeteli moc urodilo.

~~~~~~~~~~~~~

~~~~~

Autor Květka Š., 09.04.2013
Přečteno 301x
Tipy 6
Poslední tipující: Linzerka, Jarka, střelkyně1, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Roztomilé veršíky.

10.04.2013 08:16:38 | Jarka

jééé...já už dlouho nenašla čtyřlístek:))

09.04.2013 17:29:01 | střelkyně1

zase porostou...určitě najdeš...

09.04.2013 22:15:44 | Květka Š.

Pěkné, roztomilé, přidalo mi to úsměv na tvář. Fajn.

09.04.2013 17:26:18 | VEDz RVAHEs

já ti děkuji a pěkný večer

09.04.2013 22:14:41 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí