Hravá těla

Hravá těla

Anotace: psáno po 420* party

Pochodují mořskou vodou
od zážitku k začátku
hravá těla kolem plavou
mrtvé ryby na háčku

žravá těla přes sebe plavou
ráda tě mám jak zákusek
proplétám se tou řvoucí vřavou
narazila jsem jen o kousek

najednou smích jáma schod
a spousta tvých šikmých ploch
zachyť mě! ach, kéž bys moh
přijít mi sem na pomoc.

Tvůj obličej zdá se jiný
s každým soustem se ti mění
ale pořád mi chutná tak
tak nějak všelijak
Autor nedám si. díky, 12.04.2013
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí