jediná hvězda padá tmou

jediná hvězda padá tmou

Anotace: jediná hvězda padá tmou

Jediná hvězda padá tmou
přeji si ať jsi vždy se mnou.

Držím tě za ruce
chtěl bych tě obejmout více.

Chtěl bych
při západu slunce venku se procházet
když bouřka bude  se probouzet.
Těžkej vzduch elektřinou bude se plnit.
Všechno bude magický
a krásně temně těžký

Autor seh, 13.04.2013
Přečteno 312x
Tipy 4
Poslední tipující: Selena-J, Trystan ap Tallwch, LadyElis, Tera.kuckuc
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí