Sudička

Sudička

Anotace: Sudička

Přišla čistá duše na svět,
opět velká šance na květ.
Co mám do vínku ti dát,
když s tímhle světem máš se prát.

Čestnost lásku věrnost,
výšina jak nedobytná pevnost.
Avšak s čistou hlavou kráčíš dál,
aniž by ses stydně kál.

Tvrdost lstivost moce touha,
vzhůru nebude to cesta dlouhá.
Nejsi přeci poctivec,
ale silný jedinec.

Tak prosím dej mi znamení,
jaký směrem tvoje touha pramení.
Sama nevím co je správné,
za to odpovědnost padne na mne.
Autor TF, 15.04.2013
Přečteno 390x
Tipy 1
Poslední tipující: Mistym
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí