kovbojská

kovbojská

Anotace: nejistotě Miu provázející

až budeš po práci, mít chuť zajít na sklenku
jako dva tuláci pod hvězdy lehnout
vyčistit myšlenky, vzít si svou vlásenku,
napít se pálenky a hlavu svou zvednout,
zahodit obojek a zbavit se útisku,
jak hrdina z kovbojek budu ti nablízku
Autor Chlestakov, 15.04.2013
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji, kovboji.
Nebýt Tvých ostruh,kárání,mravů..
Doteď bych ležela, tam kdesi v odboji,
A ve zbytcích útrob těl svých tužeb plavu.

01.02.2019 21:57:37 | Mia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí