opilý motýl v lahvi se topil ..u dna

opilý motýl v lahvi se topil ..u dna

Anotace: v kómatu...

kouzelná krabička
plná
po okraj navoněná
sladkým snem

o tom jak v kómatu
hledám tě po hmatu
za domem

na zemi prosklená
obsahu zbavená
zásobárna štěstí

a v ní se uchytil
na chvíli aby pil
motýl bez pověsti

setřu mu ze křídel
náhodný počet těl
to jedno mezi nimi

co by ti slušelo
tak to jen přijmi
vešlo se do stop v písku


tvých
Autor přechodná záležitost, 15.04.2013
Přečteno 515x
Tipy 2
Poslední tipující: Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí