zapadá slunce

zapadá slunce

Anotace: .

zapadá slunce, doba temna začíná
srdce mé je pusté a smutek v něm se schovává
plahočím se pouští
plahočím se svojí vlastní duší

každá cesta po které kráčím nikam nevede
hlasy v mojí hlavě dělají si jen legraci ze mě
o čem to vlastně všechno je ?
ptám se sám sebe tiše
v odpovědi se mi v dálce jen někdo skrytě směje.

prohlížím si kapky rosy
zobrazující společné snímky minulosti
slunce měl jsem na dosah ruku
avšak zdá se že teď zapadá rychlými kroky

Autor seh, 15.04.2013
Přečteno 327x
Tipy 4
Poslední tipující: Anjesis, LadyElis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí