Každý den, každý den

Každý den, každý den

Anotace: tralala trala lala

Zapni svaly v obličeji,
a o škleb se už nesnaž,
rty ať se ti pousmějí,
že jsi veselá ukaž.

Do očí jisrky dej,
bílé zuby ukaž jen,
n aokolí se usmívej,
každý den, každý den.

Na rychlou hudbu si poskakuj,
světlé tričko světlé ´gatě´,
dobrou náladu natankuj,
ať si lidé všímají tě.

S radostí v obličeji,
kolem sebe se dívej,
i ostatní se na tě poustmějí,
tak dál jim úsměv oplácej.
Autor Aaliyan, 18.01.2007
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí