Vnitřní boj

Vnitřní boj

Anotace: Žádný děj. Jenom jeden pocit. Jeden silný pocit. A zima...

Černá, bílá, bílá, černá
Klapka
Melodie krásná
Struna, úder
Filharmonie emocí, citů

Sníh, ano, padal sníh
Tma
Rozkládala se všude kolem.

Neproniknutelná, svá, jedinečná
Ledový chlad, avšak teplo
Uvnitř mě

Úsměv, záblesk naděje
Výbuch
Emocí a citů

Svět se změnil na jedno malé místo
Středobod Vesmíru


Ve tmě
Uvězněna ve fantaziích, představách, myšlenkách
Myšlenka

Jediná, která udržuje při životě, když padáš do propasti jménem já
Naděje
Světlo
Proniknu tmou
Do světla

Do celého světa
Emocí a citů
Výbuchů a krásy...
Autor Beatrix13, 18.04.2013
Přečteno 275x
Tipy 2
Poslední tipující: C.alwen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí