=Bílé růže

=Bílé růže

Anotace: s večerem se barví do stříbra...

 

S večerem

 

 S večerem vyšel měsíc nad krajinu

 a usadil se nad náš dům,

 ozářil na zahradě chryzantémy

 a pak se koukl k sousedům.

 

 Bílé růže hned mají barvu stříbra

 a před měsícem svůj květ skloní

 ten dnešní den však ještě nezhasíná

 a před domem se děti spolu honí.

 

 Někde se otvírají okna v domech

 a mámy volají,domů děti,

 co nevidět den nám slunce zhasne

 a pod tmou se všechno ztratí.

 

 A děti cupitají,trochu mají strach

 z té tmy co už domy přikrývá,

 čeká je koupel,večeře a pohádka

 a mámina náruč hřejivá...

 

 Na černé zácloně z té noční tmy

 jen hvězdy zářit jasně smí.

 ..."Dobrou noc"...

 a krásné sny

 

 *-*-*-*

Autor Květka Š., 20.04.2013
Přečteno 265x
Tipy 6
Poslední tipující: Linzerka, Miriska, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí