zahradně...

zahradně...

Anotace: restaurační...

malá blondýna
odbarvená
uvelebená na rameni
mladíka s kotletami
postarší sexbomba vypráví
o svém popleněném mládí
zarostlý muž v roláku
divoký pohledem
s tranzistorem v uchu
bez baterií
dvě nehybné
silně nalíčené postavy
nachystané v němém objetí
na apokalypsu
trudnomyslný student
páchá sebevraždu
polknutím desertní vidličky
ovšem zabraňuje mu v tom
zodpovědný číšník
za plný počet příborů...

vedro je nesnesitelné
někdo se svléká
sochař nemocný elefantiázou
vyluzuje hudbu z flétny
očarován sám sebou
proslulá básnířka
s angorským papouškem
sbírá ze stolků příspěvky
pro mláďata z budoucího vrhu
vzduchem létají nedopalky
útržky hovoru a smích
co si razí cestu
oblaky kouře a výparů…

uprostřed téhle slavnosti
radosti ze života
v území nikoho
sedím já salao
na pokraji pouště
předsunutého stanoviště
kde za nocí vyjí šakali
a jen zcela ojediněle
se objeví jedna z matematiček

s dalším z neřešitelných úkolů…
Autor enigman, 22.04.2013
Přečteno 284x
Tipy 4
Poslední tipující: Joe Vai, střelkyně1, Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí