Neutečeš

Neutečeš

Anotace: -

Proseděných
tisíc míst pod vrstvou
vzteku tekoucího
z žil po kůži
rychle, rychle ven!
Výstup
z vlaku rozčílených
hledících z oken
a místo deště po skle
stéká nafta zoufalých.
V čase
zařazená do doby
před třemi lety
v srdci praskají švy
a z jeho děr
vyvěrá pravda jako smrt -
- jistému totiž ... neutečeš.
Autor Aaliyan, 23.04.2013
Přečteno 299x
Tipy 6
Poslední tipující: V.N.Losinský, nebech, přechodná záležitost
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí