průplesk

průplesk

Anotace: co všechno se může stát

odhodlání

cítím z dlaní

z dlaní mojí paní

 

odhodlání

za to lhaní

za to spaní

s jinou paní

které raní

 

na mojí bledé tváři

teď její dlaně září

Autor Chlestakov, 29.04.2013
Přečteno 534x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí