Smutná báseň smutného básníka

Smutná báseň smutného básníka

Anotace: ...co dodat...

Smutný básník píše,
však básníkova duše,
nemá psaní ráda,
snad raději by kamaráda.

Kamarád je více,
kamarád je moc,
kamarád je sice,
třeba i duševní pomoc.

Smutná duše,
smutný kousek,
kdo zahojí,
mečem rány vyryté?

Nejsem básník,
ni však voják,
jsem prosté nic.
Jsem jen torzo trosky.

Jsem jen....
ano jsem jen,
a snad i budu...
...snad...

Láska a přátelství je někdy dost,
ale kdo pomůže překonat bolest...
Snad opět jenom láska...
Ovšem bez přátel lásky není...
Autor A.N.D.Y., 18.01.2007
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo ! a stane li se přítel láskou a láska přítelem ...je to to nejlepší co tě může potkat

19.01.2007 00:08:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí