Chvíľa

Chvíľa

Anotace: krátka

Tých päťtisíc kilometrov, čo nás delí
dalo by sa zvládnuť v okamihu
stratil som disk, krutý pól, sám osamelý
mlčí, neprezradí, ktorú kryhu

nasunutú treba podliezť, aby som svoj
letúň našiel, volám ho po mene
história sa opakuje, chvíľa postoj
taká krátka, nech sa rozpomeniem

kde som Ťa pri sebe videl vo sne celú
v polárnej belobe oblečenú
s červenými perami tvár snehobielu..
v pamäti mám blackout, škvrnu čiernu
Autor Petbab, 04.05.2013
Přečteno 289x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí