Světlo i tma umírá

Světlo i tma umírá

Anotace: Zdá se-všechno je jak má být V třepotání dá se-vidět moje malování Světlo i tma...

Zdá se-všechno je jak má být
V třepotání dá se-vidět moje malování
Světlo i tma umírá
Doufám ,že mávám správným směrem
Snad se zase brzy sejdem

Doufám

Loučení jako mučení
Nevíme kam dojdem
Kdo z nás se promění?
Kdo nás vymění ?
Možná nás zamění
Možná navěky
Zůstaneme bez světla a beze tmy
Možná to budu jen já
Osamělá,co se dívá na mraky
Autor Veronika Nina, 05.05.2013
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí