Zrádče

Zrádče

Anotace: ...

Slzy polykám,

Pryč utíkám,

Strach mám,

Do tichého lesa volám.

 

Křičím celou silou:

„Jak si nám to mohl udělat?

Byl jsi mi tátou.

Co mám dělat?“

 

Pár let si mi dal naději,

Že rodinu můžu mít celou.

Ale s mámou a bratrem budu žít raději

Než s rodinou celou.

 

Pro mně nejsi nic než zrádce,

Jenž opustil syna kvůli jiné.

„Spi sladce,“

řekl jsi mu jen a odešels k milé.

 

ZRÁDČE!!!!

Autor aley, 05.05.2013
Přečteno 411x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí