Šťastný konce

Šťastný konce

Anotace: ...

Pohledem s nadějí zabloudím k dveřím

okem jestřábím, s okem na silonce,

a stále nepláču, protože věřím

na divný náhody a šťastný konce.

 

A na tom konci si zas kabát svlíkáš,

něco žes' zapomněl, jak jsi tak spěchal.

A pak mě pohladíš, zatímco říkáš,

že jsem to byla já, co sis tu nechal.

Autor trhla.marketka, 06.05.2013
Přečteno 327x
Tipy 2
Poslední tipující: Descardea, Bakchus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí