Viděla jsem stín

Viděla jsem stín

Anotace: a pochopila

Viděla jsem stín.

šel se mnou,
byl mi v patách

ač bok po boku,
přesto v jiném směru

Vždy šel v mých stopách,
tvář skrytou v šeru


Viděla jsem stín,
snad bývala jsem slepá!
Vždyť

- Při každém klopýtnutí, on stál vždy pevně na zemi, aby mě zachytil.-



Jak zvláštní,
Já nebyla sama,

Viděla jsem stín,
vstal z prachu a šel se mnou.
Autor Necelá, 06.05.2013
Přečteno 324x
Tipy 2
Poslední tipující: Akrij8, maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí