Můžeme tančit

Můžeme tančit

Anotace: spolu nebo sami

mohli bychom zachytit naše prsty

a tančit kroky v rytmu mých slz

nesejít z cesty

líbat se, cítit tvůj puls

 

slyšíš tu hudbu?

krok sun krok zpátky

já tu nesutále budu

tančit svoje kroky

 

jen mě chytni

za lem sukně

jen lehce stiskni

moje dlaně

 

můžeme se spolu utopit

mezi tvými rameny

nakonec snad pochopit

rozdmýchat ty plameny

Autor Metal Lady, 10.05.2013
Přečteno 365x
Tipy 1
Poslední tipující: Aramis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí