Chyba

Chyba

Anotace: Lásce mojí....

Kapka s kapkou splývá není to však voda,
voda studená a tichá nebývá tak rudá,
je to krev má lásko která uniká ti z žil,
za každou vteřinu ztracenou co s tebou byl,

teď oplácím ti stejnou měnou,
tvojí duši do pekla si vezmou,
tam trpět budeš za svoje hříchy,
které dělala jsi ze své pýchy,

tam už navždy budeme svoji,
vzala jsi mi duši a já zas tvoji,
protože má lásko se mnou si nemůžeš hrát,
neměla sis lásko ďábla k sobě brát.
Autor Earl, 12.05.2013
Přečteno 315x
Tipy 1
Poslední tipující: synanceia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí