Radši bych tě milovala

Radši bych tě milovala

Anotace: nic neočekávám

radši bych chtěla trpět tisícem jehel

než tě nidky nespatřit

 

radši bych sto let ronila slzy

než tě nidky neobejmout

 

radši bych se nechala roztříštit 

než tě nidky neslyšet

 

radši bych snesla žal všech

než ten tvůj

 

radši bych se vzdala všeho...

-bílý čokolády

-rugby

-vůně šeříku

-jablek

 

radši bych ti mávala s uslzenýma očima

než vědět že nikdy už nebudu moct

v tvých ramenou spát

Autor Metal Lady, 13.05.2013
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: Aramis, Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí