Přítel alkoholik

Přítel alkoholik

Anotace: Jen zábavná báseň o mně blízkém člověku

Jednou tak chodila po světě dívka,
co vylila do džbánku kapičku vínka.
Toužebně prosila o další doušek.
Škoda jen - vše viděl náš Papoušek.

Běhala po parku, hledala křoví.
Našla jen přízeň, jak si tam hoví.
Pobyla chvilku, pak se i vzmohla,
dalšímu silnému doušku tu pomohla.

Motajíc, hledajíc nového cíle,
běžela zpět a nastala chvíle.
Roztroubit světu tu velkou novinu,
děcka, jsem přece bez toho enzymu!

Autor xxxxx, 14.05.2013
Přečteno 658x
Tipy 1
Poslední tipující: Jozef Bojanovský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí