Matematická olympiáda pro dospělé

Matematická olympiáda pro dospělé

Anotace: Ale tak trochu těch slov ..

 

Seš taková malá okřídlená víla

co mi uletěla

někde mezi prs(t)y

až za horizonty

kde to zas chci znát

 

jsi známou neznámou

mojich nerovnic

v oboru naivních čísel

počítám volánky

na tvé mini

a zase sním

 

že

jsem jenom chorý matematik

bez duše

se přepočítal

neprohrál

s tvým nekonečným rozvojem

ve tvářích

 

Autor M.V.Jung., 18.05.2013
Přečteno 443x
Tipy 2
Poslední tipující: Loveless, malá čarodejnice wiggová netopýrková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí